Mit csináltok ha menstruáció legerősebb napján bő fél napos szabadtéri programra vagytok el/meghívva?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen béna, hogy inkább lemondtam, vagy más is ezt tette volna? Reggeltől kora délutánig tartott volna, a szabadban, egy nem felkapott/ismert vadasparkban, tehát wc lehetőség nem tudom, hogy lett volna-e. Nem mertem kockáztatni. Más elment volna inkább, hogy úgyis talál valahol, vagy más is lemondta volna inkább?2013. jún. 11. 11:13
2/11 anonim válasza:
Én elmentem volna. Weboldaluk, vagy telefonjuk gondolom van, így a WC-re rá lehet kérdezni, de ha más nem, egy presszó csak van a közelben...
Max akkor mondanám le, ha sehonnan nem tudnék semmi infót begyűjteni, vagy ha azt az infót kapnám, hogy közel-távolban nincs semmi lehetőség.
3/11 anonim válasza:
Felhivtam volna a vadasparkot és megkérdeztem volna,hogy van-e.
4/11 anonim válasza:
Elmentem volna, mert minden ilyen helyen van wc, büféhez tartozó wc.
Nagyon sok program ki fog maradni az életedből, ha ilyen miatt lemondod.
5/11 anonim válasza:
Én sem mentem volna, és nem csak a mosdó (vagy annak hiánya) miatt, hanem, mert ilyenkor gyengének, kedvetlennek is érzem magam ilyenekhez.
6/11 anonim válasza:
én biztosan elmentem volna.. már csak a gyengeség és kedvetlenség miatt is, nehogy már úgy teljen el a napom.. amúgy ilyen helyeken tuti, hogy van wc
7/11 anonim válasza:
Hát beb.aszna, ha egy vadasparkban nem lenne WC....
Természetesen elmentem volna.
8/11 anonim válasza:
Wc minden vadasparkban van, a menstruáció pedig végigkíséri az életed nagy részét. Érdemes vele megtanulni együtt élni és pszichésen kicsit elvonatkoztatni tudatosan. Ha nem okoz komoly fájdalmakat, görcsöket a menstruáció, akkor miért ne lehetne vele elmenni egy kirándulásra?! Van nagy nedvszívó képességű betét, tampon, amit lehet használni. Én így sportoltam évekig intenzíven. Ettől még ne áll meg az élet.
9/11 anonim válasza:
Én voltam így kirándulni. Vittem vizet, szappant, kézfertőtlenítőt, meg betétet, wc-papírt. Simán el tudtam intézni. Inkább a görcsök miatt mondanám le, mert azzal nem tudok mit kezdeni...
10/11 anonim válasza:
Én egésznapos kirándulásra mentem a legerősebb napon. Vittem kézfertőtlenítőt, supertampont meg betétet, úgyhogy nm áztam át.
Én ezért tuti nem mondtam volna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!