Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináltok ha menstruáció...

Mit csináltok ha menstruáció legerősebb napján bő fél napos szabadtéri programra vagytok el/meghívva?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen béna, hogy inkább lemondtam, vagy más is ezt tette volna? Reggeltől kora délutánig tartott volna, a szabadban, egy nem felkapott/ismert vadasparkban, tehát wc lehetőség nem tudom, hogy lett volna-e. Nem mertem kockáztatni. Más elment volna inkább, hogy úgyis talál valahol, vagy más is lemondta volna inkább?

2013. jún. 11. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Én is lemondtam volna.
2013. jún. 11. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Én elmentem volna. Weboldaluk, vagy telefonjuk gondolom van, így a WC-re rá lehet kérdezni, de ha más nem, egy presszó csak van a közelben...

Max akkor mondanám le, ha sehonnan nem tudnék semmi infót begyűjteni, vagy ha azt az infót kapnám, hogy közel-távolban nincs semmi lehetőség.

2013. jún. 11. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Felhivtam volna a vadasparkot és megkérdeztem volna,hogy van-e.
2013. jún. 11. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Elmentem volna, mert minden ilyen helyen van wc, büféhez tartozó wc.

Nagyon sok program ki fog maradni az életedből, ha ilyen miatt lemondod.

2013. jún. 11. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
Én sem mentem volna, és nem csak a mosdó (vagy annak hiánya) miatt, hanem, mert ilyenkor gyengének, kedvetlennek is érzem magam ilyenekhez.
2013. jún. 11. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én biztosan elmentem volna.. már csak a gyengeség és kedvetlenség miatt is, nehogy már úgy teljen el a napom.. amúgy ilyen helyeken tuti, hogy van wc
2013. jún. 11. 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát beb.aszna, ha egy vadasparkban nem lenne WC....

Természetesen elmentem volna.

2013. jún. 11. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Wc minden vadasparkban van, a menstruáció pedig végigkíséri az életed nagy részét. Érdemes vele megtanulni együtt élni és pszichésen kicsit elvonatkoztatni tudatosan. Ha nem okoz komoly fájdalmakat, görcsöket a menstruáció, akkor miért ne lehetne vele elmenni egy kirándulásra?! Van nagy nedvszívó képességű betét, tampon, amit lehet használni. Én így sportoltam évekig intenzíven. Ettől még ne áll meg az élet.
2013. jún. 11. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én voltam így kirándulni. Vittem vizet, szappant, kézfertőtlenítőt, meg betétet, wc-papírt. Simán el tudtam intézni. Inkább a görcsök miatt mondanám le, mert azzal nem tudok mit kezdeni...
2013. jún. 11. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egésznapos kirándulásra mentem a legerősebb napon. Vittem kézfertőtlenítőt, supertampont meg betétet, úgyhogy nm áztam át.

Én ezért tuti nem mondtam volna le.

2013. jún. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!