Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt mondjak, hogy a menstruaci...

Azt mondjak, hogy a menstruacio 3-10 napos is lehet. Tegyuk fel, hogy 4napos akkor azon a 4napon vegig jon a ver vagy abba a barnazas is benne van?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A menstruáció akár 14 napos is lehet,de a kérdésedre a válasz annyi,hogy ez az egyéni adottságtól is függhet,általában amúgy az utolsó napokban már alíg van vérzés,már narancssárgás vagy barnás az egész.Tehát van aki utolsó napokban barnázik,és van aki ekkor is inkább még vérzik,ahogy van akinek a mensi eleje barnás,narancssárgás az elsőnapokban.Tehát akármelyik legyen is nálad az normális és egyéni adottságoktól függ.
2013. ápr. 6. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja ertem..A legelsonel es a masodiknal is csak barnazas volt es az 4nap volt.Most a harmadiknal dol belolem a ver ket napja...akkor nekem most megint 4napos lesz vagy meg mindig valtozhat az is??
2013. ápr. 6. 17:19
 3/3 anonim válasza:
Változhat a mensid még. Nekem pl úgy van, hogy rögtön vérrel kezdődik, ez eltart 5 napig, aztán még a 8-9. napon is van egy csepp barna. De ez több év alatt alakult így ki. Az a lényeg, hogy a menstruációs ciklus 1. napja mindig az a nap, amikor piros vér folyik. Előtte a barna még az előző ciklusod vége, jelzi a következő menstruációt.
2013. ápr. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!