Elmaradt menstruáció, negatív tesztek, együttlét utáni 1 napos vérzés, mi lehet az oka?
Volt valakinek ilyen?
Egy hete kb hogy fel vagyok fázva,igaz hogy 41 naposak de pontosak a ciklusaim.Most elmaradt 2 hete lett volna esedékes..azt hittem baba van a dologban,de nagatívokat teszteltem mindíg.Sűrű vizelési inger a felfázás miatt,valamint együttlétek után (2szer volt azóta)1-1 napos vérzés (1 betét kicsit lett csak olyan,tehát nem vészes..mintha kezdene megjönni de semmi)másnapra teljesen elmúlik..a derekam fáj a felfázás miatt,ha hideg éri,a hasam alját néha érzem mintha meg akarna jönni...Volt valakinek hasonló?
Szia!
Hasonló a problémám. Nekem 26 naposak a ciklusaim, ami mindig pontosan jött és még sosem maradt el menstruációm. Együttlét után véreztem kicsit, de csak aznap este és még volt pár napom a mensiig. 19-én kellett volna megjönnie, de semmi. Én is teszteltem, persze negatívat. Majd ma délután megjött. Vagyis ez sem normális, mert rózsaszínes barnás és nem ilyen szokott lenni. Szerintem az sem normális ami nálad van, úgyhogy irány a doki. Én is ezt teszem, kíváncsi vagyok mitől lehet ez. Majd írd meg nálad mi volt.
T.
Sziasztok!
Valamelyikőtök volt dokinál? Mit mondott, van valami gond?
Csak azért kérdezem, mert nekem is kimaradt ebben a hónapban, és a teszt persze negatív.
Nekem is csak derékfájás, pecsételő vérzés néhány napig, sűrű vizelés volt, de ezek is elmúltak, ahogy a menstruáció esedékességi ideje elmúlt. Azaz valamivel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!