Együttlét utáni első menstruáció megjön vagy nem ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Együttlét után megjött, de most csak barnagzásom van. Fogalmam sincs hogy most mi van.2012. dec. 6. 19:42
1/4 anonim válasza:
Ha tesztelsz többet tudsz meg mint itt,mivel nem látjuk a jövőt!
Amúgy nem valószínű,de nem is kizárt!!
2/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Egyszer voltál együtt a pároddal és utána eltelt közel két hónap?
A terhesség első jele a menstruáció elmaradása. De előfordulhat, hogy még egy, kettő vagy akár több hónapig is megmarad a menstruáció, bár ez nagyon ritka.
A "barnázás" is vérzés, csak nem olyan mértékü mint egy rendes menstruáció.
Ha bizonytalan vagy, akkor legegyszerűbb venni a tesztet a gyógyszertárban, és pillanatok alatt kiderül, hogy terhes vagy-e.
3/4 A kérdező kommentje:
A párom külföldön dolgozik és mikor itthon volt együtt voltünk, mikor visszament utána a menctruációm megjött most meg nem, csak barnagzás.
2012. dec. 6. 20:09
4/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy terhes vagy. Több kismama is vérezget pár hónapon át a terhesség alatt, legfeljebb a vérzés mennyisége kicsit kevesebb. Igazuk van az előttem szólóknak, vegyél tesztet és akkor tudod, hogy most mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!