Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nyákdugó kijöhet úgy is...

A nyákdugó kijöhet úgy is hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Napok óta olyan hüvelyfolyásom van mintha a nyákdugó távozna de nem vagyok terhes (régóta nem szexeltem és 2hete volt ciklusom) Nincs is igazán szaga és nem is fáj. Mi lehet ez? 18 L

2012. nov. 27. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Te mekkora h.lye vagy! Atyaég!!!!!

Folyásod van. Sok, tehát illene elmenned nőgyógyászhoz.

2012. nov. 27. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Nem nyákdugó csak a terhesség során keletkezik!

A folyással meg menj orvoshoz!

2012. nov. 27. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
omg... biológia tanköny olvasását javaslom, mondjuk egy nőgyógyászati rendelőben.
2012. nov. 27. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most van a peteérésed,hisz a ciklusod 14 napja körül tartasz, ilyenkor termelődhet több nyák a méhnyakban, ez távozhatott most. Ez általában hígabb, nagyobb mennyiségű is lehet. Olyan leginkább mint a tojásfehérje, ilyen szálcsásan tapad.

Ha nem túrós, nem szagos, nem viszket, akkor várj még 2 napot és meg fog kevesbedni. Most lehet hogy kicsit több és ezt vetted észre.

Ha fentmarad, akkor menj el nőgyógyászhoz, de első körben én úgy gondolom nem vagy beteg.

2012. nov. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!