S. O. S lányok valakii? Help
Figyelt kérdés
1 hétig volt olyan folyásom, ami wcpapíron van és olyan nyúlós, olyan mint akiknmar megjött, es peteeresuk van. Szóval ez a folyás január 2-an kezdődött, és jan. 11-én lett vége. Tegnap megint visszajott, és most nagyon fáj az ALhasam. És nedvesnek érzem a puncim. Még soha nem jött meg. 11/L2015. jan. 18. 06:59
1/8 anonim válasza:
Nyugi, meg fog jönni. De miért S.O.S?
2/8 anonim válasza:
Szia korodbeli vagyok nekem már megvan ez menstruáció elött lépett fel nálam is nyugi csak meg fog jönni de azért beszéld meg ezt anyukáddal
5/8 anonim válasza:
Ha fehér vagy átlàtszó színű a folyásod akkor fehér folyásod van és az minden nap lesz,tisztasági betétet kell használni,hogy ne legyen a bugyid nyálkás.
Ha barnás,narancssárgás,rozsda színű akkor a mensit jelzi,hogy nem sokára nagylány leszel
7/8 anonim válasza:
Fehér folyás. Használj tisztaságit.
8/8 anonim válasza:
Ez fehér folyás,és ezt a képet egy masik hasonló kérdésnél màr láttam.
A fehér folyás azt jelzi hogy màr serdülsz,de ebből nem lehet megmondani hogy mikor lesz mensid,mert van akinek az első mensije utàn jelentkezik csak a fehér folyás,valakinek meg előbb folyása van és csak évek múlva lesz mensije.
Vegyêl tisztasági betétet és hasznàld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!