Nagymellű lányok, tapasztaltatok már hasonlót?
3 hét múlva jutok el nőgyógyászhoz (addigra kaptam időpontot), de nagyon meg vagyok ijedve, szóval remélem, kapok pár megnyugtató választ.
Egy ideje észrevettem, hogy a jobb mellem alsó fele (az a nagyobbik) fáj, ha függőleges testhelyzetben vagyok, és a mellbimbóm alja is nagyon érzékeny tapintásra. Ha fekszem, nincs gond. Megvizsgáltam magam, találtam egy-két tömöttebb részt, de az a másik mellemben is megvan ugyanott, szóval gondolom, az csak a mellszövet. Egyébként is elég tömött a mellem, szóval nem is igazán tudtam magam áttapintani.
Észrevettem, hogy ha alulról a kezemmel megtámasztom a mellemet, enyhül a fájdalom, úgyhogy most felvettem melltartót, kicsit jobb. (Itthon nem nagyon van rajtam).
Kérdésem, hogy nagy mellű lányok tapasztaltatok már mellfájdalmat egészségügyi probléma nélkül, csak a mell méretéből eredően? Kérlek nyugtassatok meg, mert nagyon félek, hogy mellrákom lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!