Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 25 év körüliek! Ti szoktatok...

25 év körüliek! Ti szoktatok tapasztalni vizelet kis csorgást?

Figyelt kérdés

1-2 évvel ezelőtt vettem észre magamon, hogy egyre sűrűbben van kis vizelet folt a bugyimon estére, pedig jól ki szoktam törölni pisilés után és azt is tapasztaltam, hogy ha nagyot kell hapciznom és nem szorítom össze a 2 lábamat akkor még kis vizelet ki is csorog. Olyankor bugyit kell cserélnem, annyira olyan lesz, de nem bepisilésről van szó.

Azt észrevettem, hogy az elmúlt időben , kb. egy negyedéve hogy már nem olyan a masztizás, mint amilyen régen ( az ujjammal csinálom, de valahogy nem olyan érzés már ) és azóta megmondom őszintén hogy mintha egy ici picit nehezebben tudnám visszatartani a vizeletemet. Lehet hogy nincs a kettő összefüggésben egymással, mert azelőtt is néha foltos volt a bugyim, de mostanában szinte rendszeresen.

Még csak 25 éves vagyok. :-(

2015. jan. 17. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak megfázáskor van néha.
2015. jan. 17. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a " kis " szóért a kérdésben, véletlenül írtam oda.
2015. jan. 17. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
De, ez bepisilés, orvosi nevén inkontinencia.
2015. jan. 17. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Hüvelyizmok gyengék,intim torna jót tenne.Szerintem használj vékony betétet,én is szoktam ultravékonyat,jobban érzem így magam.
2015. jan. 17. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szégyenled ezt a problémát tudat alatt, és ezért nem tudsz úgy elmenni. Ha utánajársz ennek, fel fog oldódni valszeg ez a "blokkolás" is.
2015. jan. 17. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez inkontinencia. Én is szenvedtem tőle már fiatalabb koromban is, mert kislányként sérült a hüvelyem. Évekig nem mertem segítséget kérni, aztán egyszer összeszedtem minden bátorságomat és a nőgyógyászomnak elmondtam a problémát. Ekkor még csak 21 éves voltam. Ő adott beutalót intim gyógytornászhoz. Sztk-ba jártam a hölgyhöz és rendszeres edzéssel megoldódott a problémám. Azóta már szültem is, és nem lett ilyen problémám, igaz terhesség alatt és utána is napi szinten tornáztam. Kérj segítséget, mert a baj orvosolható. Az eleje nehéz csak, de az orvosoknak ez olyan mintha azt mondanád, hogy fáj a torkod. Lehet egyébként intimtornát fizetős tanfolyamon is tanulni. Vannak róla könyvek,.videók is, de jobb ha szakember állítja össze a feladatsort. Drukkolok, hogy merj segítséget kérni. De ne törődj bele a problémádba, mert ha nem kezdesz el foglalkozni vele, csak rosszabb lesz. Az is lehet, hogy sérv, süllyedés áll a háttérben vagy elhuzodo gyulladás. Menj orvoshoz, kérlek.
2015. jan. 18. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ahol én lakok ott sajnos nincs ilyen megoldás de megpróbálok valamit tenni. Ápolónőként dolgozok negyed éve kb., sokat emelgetünk, az is elképzelhető hogy sérvem van.
2015. jan. 18. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!