25 év körüliek! Ti szoktatok tapasztalni vizelet kis
csorgást?
Figyelt kérdés
1-2 évvel ezelőtt vettem észre magamon, hogy egyre sűrűbben van kis vizelet folt a bugyimon estére, pedig jól ki szoktam törölni pisilés után és azt is tapasztaltam, hogy ha nagyot kell hapciznom és nem szorítom össze a 2 lábamat akkor még kis vizelet ki is csorog. Olyankor bugyit kell cserélnem, annyira olyan lesz, de nem bepisilésről van szó.
Azt észrevettem, hogy az elmúlt időben , kb. egy negyedéve hogy már nem olyan a masztizás, mint amilyen régen ( az ujjammal csinálom, de valahogy nem olyan érzés már ) és azóta megmondom őszintén hogy mintha egy ici picit nehezebben tudnám visszatartani a vizeletemet. Lehet hogy nincs a kettő összefüggésben egymással, mert azelőtt is néha foltos volt a bugyim, de mostanában szinte rendszeresen.
Még csak 25 éves vagyok. :-(
2015. jan. 17. 20:27
1/7 anonim válasza:
Nekem csak megfázáskor van néha.
2015. jan. 17. 20:33
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a " kis " szóért a kérdésben, véletlenül írtam oda.
2015. jan. 17. 20:39
3/7 anonim válasza:
De, ez bepisilés, orvosi nevén inkontinencia.
2015. jan. 17. 20:53
4/7 anonim válasza:
Hüvelyizmok gyengék,intim torna jót tenne.Szerintem használj vékony betétet,én is szoktam ultravékonyat,jobban érzem így magam.
2015. jan. 17. 21:00
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy szégyenled ezt a problémát tudat alatt, és ezért nem tudsz úgy elmenni. Ha utánajársz ennek, fel fog oldódni valszeg ez a "blokkolás" is.
2015. jan. 17. 21:02
6/7 anonim válasza:
Ez inkontinencia. Én is szenvedtem tőle már fiatalabb koromban is, mert kislányként sérült a hüvelyem. Évekig nem mertem segítséget kérni, aztán egyszer összeszedtem minden bátorságomat és a nőgyógyászomnak elmondtam a problémát. Ekkor még csak 21 éves voltam. Ő adott beutalót intim gyógytornászhoz. Sztk-ba jártam a hölgyhöz és rendszeres edzéssel megoldódott a problémám. Azóta már szültem is, és nem lett ilyen problémám, igaz terhesség alatt és utána is napi szinten tornáztam. Kérj segítséget, mert a baj orvosolható. Az eleje nehéz csak, de az orvosoknak ez olyan mintha azt mondanád, hogy fáj a torkod. Lehet egyébként intimtornát fizetős tanfolyamon is tanulni. Vannak róla könyvek,.videók is, de jobb ha szakember állítja össze a feladatsort. Drukkolok, hogy merj segítséget kérni. De ne törődj bele a problémádba, mert ha nem kezdesz el foglalkozni vele, csak rosszabb lesz. Az is lehet, hogy sérv, süllyedés áll a háttérben vagy elhuzodo gyulladás. Menj orvoshoz, kérlek.
2015. jan. 18. 11:10
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ahol én lakok ott sajnos nincs ilyen megoldás de megpróbálok valamit tenni. Ápolónőként dolgozok negyed éve kb., sokat emelgetünk, az is elképzelhető hogy sérvem van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!