Felfazas meddig tarthat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap vettem észre hogy vizeletem véres volt. Eddig sose volt ilyen bajom .
Algoflex gyulladáscsökkentő gyógyszer használna rá?
Illetve a forró fürdő ?
15/L
2015. jan. 1. 18:06
1/4 anonim válasza:
Ha nem mész orvoshoz sürgősen, mondjuk ügyeletre, akkor elég sokáig eltarthat és szövődményei is lehetnek, pl. vesemedence gyulladás, amivel tuti kórházban kötsz ki!
Az Algoflex pedig max. annyit segít, hogy kicsit jobb lesz, de magára a fertőzésre és a gyulladásra nem igen fog használni. Antibiotikumra és erősebb, vényre kapható gyulladáscsökkentőre lenne szükséged!
3/4 anonim válasza:
Sajnos én is azt mondom, hogy azonnal orvos!!
Fáj is amikor pisilsz?? Mert ennyiből még nem biztos, hogy felfázás, a véres vizeletet más is okozhatja. Mindenesetre tényleg menj orvoshoz, akár ügyeletre is.
22N
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat . Tegnap este el is mentem orvoshoz.
2015. jan. 2. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!