Szerintetek mit tegyek akkor ha 16 bapot kesik a menszeszem, de nem voltam tobb mint 1 eve fiuval. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 17:14
11/14 anonim válasza:
Szerintem meg 82%-os nak igaza van. Még azt is írja a kérdező, hogy fáj a hasa, ami fontos Néha tényleg elmaradhat a menzesz, de szerintem a lány túl van már azon a hátáron, ezt nem életkor szabja meg hanem hogy mióta van meg. Igenis el kell menni a dokihoz, nem bújkálni, hogy majd elmúlik, mert lehet belőle kellemetlenebb dolog is. Nem retteghet az orvostól egész életében úgy sem, anyunak meg nyugodtan el lehet mondani, hogy valami baj van mert nem jött meg. Teerhes úgyse lehet, akkor? Szóval ne kendőzzük el jótékonyan a gondokat, nem okos viselkedés.
12/14 anonim válasza:
Oda is nagyon szép ez tőled....
13/14 anonim válasza:
Jaj, utolsó, te vagy az erkölcs hőse. Azt se tudod, milyen szituba írtam. Esetleg keress rá.
14/14 anonim válasza:
Csak nekem esett le, hogy te már 15 évesen szexeltél? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!