Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mit tegyek akkor...

Szerintetek mit tegyek akkor ha 16 bapot kesik a menszeszem, de nem voltam tobb mint 1 eve fiuval. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%

Orvoshoz kellene menni.

Mióta menstruálsz amúgy?

2015. jan. 17. 17:17
 2/14 A kérdező kommentje:
5 evvel ezelott jott meg legeloszor es most nagyon meg vagyok ijedve :|
2015. jan. 17. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Hát akkor doki! Nem kell tőle rémüldözni, nem eszik embert. Sokkal jobban teszed ha elmész és túlesel egy vizsgálaton, mint ha ülsz a problémán és egyre jobban őrlődsz.
2015. jan. 17. 17:27
 4/14 A kérdező kommentje:
de csak 16 eves vagyok :( es anyam se tud rola mert nem akarom h tudjon rola ... felek.... sokszor faj a hasam...es mindig remenykedek h meg jon...de nem...es az orvostol meg nagyon felek :(
2015. jan. 17. 17:34
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak 16 éves vagy és ennyi felelősséget nem tudsz vállalni a saját testedért, egészségedért, akkor dugni sem kell, csillagvirág. Vagy ha ennyire felnőtt vagy, akkor vállald a nagylányság árnyoldalát is. Az élet ilyen. Szenvedsz csendben, ki tudja, mi bajod van, az is lehet, hogy valamilyen fertőzést kaptál.

Az orvostól nem kell félned, különösen hogy már nem vagy szűz. A közhiedelemmel ellentétben nem nyúlkál az emberben össze-vissza. Max kenetet, mintát vesz egy kis fülpucoló pálcára hasonlító dologgal, meg megultrahangozza a hasad. Nem a világ legkellemesebb dolga ott feküdni egy idegen előtt széttett lábakkal, de ez a női lét velejárója, és még sok ilyen lesz életedben, itt az ideje ebbe is beletanulni.

Anyukádnak meg nyugodtan elmondhatod, nem kell hozzá megtudnia a részleteket.

2015. jan. 17. 17:40
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

Szó sincs róla hogy orvoshoz kellene menned ezzel.

17 éves korig kellene beállnia, addig akár hónapok is kimaradhatnak. Felnőtt nőknél is nagy ritkán kimaradhat egy, az is normális, ha nincs semmi más tüneted.

2015. jan. 17. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

Kedves előző, a kezdéstől számított 3-4 éven belül áll be a menzesz.

Bátorítsd csak arra, hogy kuksoljon otthon, görcsöljön, hogy mi baj lehet, titkolózzon és ezt a viselkedést szokja meg ha lehet felnőttkorára is.

Elképesztő, komolyan.

2015. jan. 17. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
47%

Dehogyis kell dokihoz menned még.

Nem gépek vagyunk, hanem nők, ahogy annak idején mondta nekem az orvosom.

Tényleg 17,18 éves korra kellene rendszeressé válnia a menstruációnak.

2015. jan. 17. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
6%
Idegyűlik az összes idióta? Komolyan mondom, ti nem nevezhetitek magatokat nőnek.
2015. jan. 17. 20:17
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
Ucsó vagyok,bocsi, ezt nem ide akartam.Egy másik kérdésben egy kismamát osztanak, ezt oda szántam.
2015. jan. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!