Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szörnyen fáj a hasam! Mindjárt...

Szörnyen fáj a hasam! Mindjárt megőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vettem be már 1 Cataflam-t, de nem lett jobb tőle.

Anyumnak is nagy fájdalmai voltak fiatal korában, mondta, hogy neki a menzije sokkal jobban fájt mint a szülés.. :S

2010. febr. 7. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél e-mailt.
2010. febr. 7. 12:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem most vettem be azt a 3-4 db-ot..

Az e-mailre válaszoltam.

Menőket kell felhívni, ha szeretnék ilyen vénás fájdalomcsillapítót? Már nem bírom tovább...

2010. febr. 7. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mentőt nem hiszem, mert nem életveszélyes az állapotod, a helyi orvosi ügyeletre kellene bemenni.

(Az e-mailes)

2010. febr. 7. 12:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi :) Az e-mailt elolvastam, még gondolkozok rajta! :)

Amúgy már nem kell fájdalomcsillapítás, mert annyira rosszul lettem, hogy teljesen lelassultam, majd elaludtam. Most már nem fáj annyira. :)

2010. febr. 7. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fájt csomoszór volt mikor 5 percig fáj utána elmúlt és folytatta tovább.Utána már nem fájt csak néha.
2010. febr. 7. 14:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Jó neked! :)

5 perc hát én mit meg nem adtam volna.. Nekem folyamatosan húzódott össze... Ennél szerintem nem lehet rosszabb a szülés.. :)

2010. febr. 7. 14:11
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem most éget a hasam.
2010. febr. 7. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én a nospa fortét toltam kezdetben, de nem igazán használt. most algoflex m-et használok: amint megjön rögtön beveszem, mielőtt még kezdődne a hasfájás, és kb 5-6 órával később még egyet. amúgy a magzati pózban fekvés (oldaladon felhúzott lábakkal), egy forró vizes palack a pocin és egy jó alvás enyhíti. én szoktam forró vizes zuhanyt is venni, jó kis meleg vizet folyatok a hasamra, az enyhíti a görcsöket.
2010. febr. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!