SEGITENETEK? HORMONZAVAR? TERHESSÉG?
Figyelt kérdés
Hormonzavar vagy terhesség?Sziasztok! mar 4 -5 éve menstruálok,es az utobbi 4 menstruaciom eltero volt,mint szokott lenni. Mennyisegileg sokkal kevesebb van. Komolyan eleg lenne egy tisztasagi betet is.. regen 5p alatt atazozz a.bugyim ha hirtelen jott meg es nemvolt beteve semmi.. most sztem par ora alatt vagy 1nap alatt sikerulne.. Aszine tegnap -ma reggel rozsaszinesvolt (tegnap jott meg) ma delutanra viszont pirosodott.. Pisilesnel neha folyok, de nagyon minimalisan sotetpiros.. es az elozo menstrusciomnal 2x is lattam h vakami hatalmas vercsomo vagy nem us tudom mi lehetrtt az tavozottbelolem.. mindig pontosan jon meg, de 1nappal lerovidult.A parommal oktoberben voltunk vedekezes nelkul egyutt par percig, aztan ra 3hettel csinaltam 2 tesztet de negativ lett..(reggeli-delutani pisi)terhessegi tuneteim nincsennek.A mensim olyan beteten mintha szorpot ontottek volna ra:( teljesen sima:(2015. jan. 16. 18:59
1/2 anonim válasza:
AZÉRT MERT ÚJRA FELTESZED A KÉRDÉST, NEM FOGSZ TÖBB VÁLASZT KAPNI. (Amugy meg ne kiabálj :D)
2/2 anonim válasza:
Inkább hormonzavar, bár talán az sem. Ha menstrualsz és teszteltél is nem vagy terhes! Lehet fogytál/híztál, stresszelsz vagy egyszerűen megváltozott, ha vérzel 3-4 napig normálisan(mindegy, hogy mennyit) akkor szerintem oké vagy, ha nagyon aggódsz keress fel egy nőgyógyászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!