Hormonzavar vagy terhesség?
Sziasztok! mar 4 -5 éve menstruálok, es az utobbi 4 menstruaciom eltero volt,mint szokott lenni. Mennyisegileg sokkal kevesebb van. Komolyan eleg lenne egy tisztasagi betet is.. regen 5p alatt atazozz a.bugyim ha hirtelen jott meg es nem volt beteve semmi.. most sztem par ora alatt vagy 1nap alatt sikerulne.. A szine tegnap -ma reggel rozsaszines volt (tegnap jott meg) ma delutanra viszont pirosodott.. Pisilesnel neha folyok, de nagyon minimalisan sotetpiros.. es az elozo menstrusciomnal 2x is lattam h vakami hatalmas vercsomo vagy nem us tudom mi lehetrtt az tavozott belolem.. mindig pontosan jon meg, de 1nappal lerovidult.
A parommal oktoberben voltunk vedekezes nelkul egyutt par percig, aztan ra 3hettel csinaltam 2 tesztet de negativ lett..(reggeli-delutani pisi) terhessegi tuneteim nincsennek.
Nőgyógyászhoz mindenképpen menj el.
Megnézik ultrahanggal.Nekem annyit mondott anno amikor hasonló gondom volt,hogy az is normális mensi ha darabos(leválik a méhfal)és az is ha nincs benne darabka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!