Mi lehet az oka annak hogy nem jön meg a menszeszem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 2 éve van barátom. nekem mindig pontos a menstruációm. júliusba hagytam abba a gyógyszert. utána is megjött mindig úgy ahogy kellett 28-29 nap pontossággal. de most 10-én kellett volna megjönnie és nem jött meg. rá két napra csináltam egy tesztet és negatív lett. szerdán mikor már egy hete késett csináltam még egyet és az is negatív. Amazon tesztet használtam ami elvilegben 3-4 nap de biztosra 1 nap után kimutatja. egyébként december 20-a körül voltunk utoljára együtt. semmi különös jele nincs annak hogy esetlegesen terhes lennék.semmi nem változott velem.. de már nagyon idegesít hogy vajon mi lehet a gond amiért nem jön meg. 4 éve menstruálok és ilyen még soha nem fordult elő.2015. jan. 16. 18:15
1/4 anonim válasza:
"júliusba hagytam abba a gyógyszert"
ezért
2/4 A kérdező kommentje:
jó de akkor miért fél év után marad el?!
2015. jan. 16. 18:45
3/4 anonim válasza:
Most ürült ki az összes hormon, amit beszedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!