Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet annak az oka hogy...

Mi lehet annak az oka hogy 2-3-4 hónapot késik a menszeszem? Tavaly is csak 7-szer jött meg egy évben.!

Figyelt kérdés

Szóval így jön meg : 2008 október 28

2009 január 8

2009 április 19

2009 Június 2

így jön sorba az utcsó 4 alkalom szerintetek ez normális vagy fordúljak nőgyógyászhoz 16 vagyok és 12 éves krom óta van meg.. léci segítsetek !!!

2009. jún. 2. 14:29
 1/10 anonim válasza:
67%
ez teljesen normális ilyen korban...a hormonváltozások idézik elő,aggodalomra semmi okod:)
2009. jún. 2. 14:37
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.. aranyos vagy és gyors dee a suliba kb 2 hete jött egy nőgyógyász és azt mondta hogy ez nem normális és hogy azonnnal menjek el nőgyógyászhoz vagy a tiniambulanciára.. de mindneki msát mond.. de azért köszi
2009. jún. 2. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 4 éve menstruálsz és még mindig ilyen rendszertelen a biztonság kedvéért érdemes lenne felkeresni egy nődokit, vagy tiniambulanciát, hogy kiszűrjék nincs e valami betegség, vagy rendellenesség a háttérben :)
2009. jún. 2. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sem normális, bár én sosem voltam nődokinál és mindig ilyen rendszertelen volt nekem is. 25 éves vagyok. Én egyszerűen csak örülök neki hogy ritkábban jön meg mint kéne:) De ha gondolod menj el egy vizsgálatra, ártani nem árthat.
2009. jún. 2. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
jah monnyuk tényleg egy dolog miatt jó azért mert 3 hónnapon keresztül nem kell aggódj azért hogy megjön és elrontja a szexet vagy a napodat vagy akármit.. de viszont mivan ha a barátommal együtt leszek alig fogom várni hogy megjöjjön .. és akárhhányszor együtt leszünk attól fogok félni hogy nem e vagyok terhes.. ez azért gáz
2009. jún. 2. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg nem normális. menj el nögyógyászhoz
2009. jún. 2. 15:42
 7/10 A kérdező kommentje:
okés köszi mindnekinek :)
2009. jún. 2. 16:02
 8/10 anonim válasza:
Nekem is van ismerősöm,aki 16 és neki csak 2 havonta jön meg.Azt mondják ilyen korban ez még normális, de én mindenképp elmennék vele orvoshoz.Voltál már valaha nőgyógyásznál?
2009. jún. 2. 16:40
 9/10 A kérdező kommentje:
nem de nekem nem kettőt szokott hanem inkáább 3,5 hónapot a legkevesebb az 3 hónap :( amúgy még soha nem voltam...
2009. jún. 2. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez van csak én 3 havonta vérzek, abban sincs semmi rendszeresség, és 23 vagyok 9 éogyóval meg anélkül is kimaradnak
2009. jún. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!