Ez hogy lehet? Bocsi ha hosszú lett.
Múlthéten voltam nőgyógyásznál,aki elküldött vérvételre,nem látott semmi bajt,csak a szabad t3-mal és még valamivel,bocsánat de nincs itt a leletem.
De amúgy minden rendben,majd elküldött uh-ra,ahol kiderült hogy pici ciszták vannak a petefészkemben,így kaptam beutalót edokrinológushoz,akihez hétfőn el is mentem,megvizsgált elküldött terhelési vizsgálatra,ahol minden rendben volt,semmi nem rossz,vissza kellett mennem endo-hoz,majd elküldött vérvételre,uh-ra.
Vérvételem ugyan az maradt,semmi mást nem találtak,uh-n kisebbek lettek a ciszták,a doki azt mondta nincs IR-em ami különleges,de van PCO-m.Nem súlyos,nem kaptam rá semmi gyógyszert,annyit mondott hogy igyak palástfű teát vagy cickafarkat,ha nagyon akarom akkor barátcserje kapszulát vegyek,azt mondta ezek hatnak.
Hol lehet ezeket kapni?Tényleg segít,sokan mondták hogy ez tényleg jó,gyógyszer nélkül is.
Kérdeztem hogy a felesleges kilóktól,hogy szabadulhatnék meg,annyit mondott rá hogy mozogjak 1 órát,1 héten 3-4x.
Viszont fél éve költöztünk el külföldre a családhoz,sokan javasolták a mensmentist és naszódyt-ha jól tudom,de javítsatok ki nyugodtan,ha tévedek.
Így nem sok lehetőségem van azokhoz eljutni,próbálok itt kint is intézni emiatt valamit,de eddig nem jutottan nagyon sehova.
Dokim azt is mondta,hogy mivel még fiatal vagyok ezért nem ajánlja a gyógyszereket,de szeretnék kisbabát is,hamarosan.
A mozgás bőven megvan,mivel járok fitneszre,úszom,futok,jógázni megyek,szóval sok mindent csinálok egy héten.
Elfelejtettem megkérdezni,hogy ezt lehet-e műteni?
Vagy lehet-e tünet mentessé tenni.
Végig megmarad,nem fog elmúlni?
loszi
Nekem a dokim mondta,hogy jó a cickafark és eddig jobb a helyzetem,mint volt.
Eddig nagyon fájt a petefészkem,amióta iszom azóta semmi tünetem nincs.
Norcolutot szedek.Ez mikor hozzhatja meg a menzeszt?
A menzeszem nagyon rendszertelen,1 évben 4x-5x van,de össze vissza.
Floridában vagyok és itt még nem tudom mit hol kapok.
Lehet ettől b
loszi
Nekem a dokim mondta,hogy jó a cickafark és eddig jobb a helyzetem,mint volt.
Eddig nagyon fájt a petefészkem,amióta iszom azóta semmi tünetem nincs.
Norcolutot szedek.Ez mikor hozzhatja meg a menzeszt?
A menzeszem nagyon rendszertelen,1 évben 4x-5x van,de össze vissza.
Floridában vagyok és itt még nem tudom mit hol kapok.
Lehet ettől babám?Ez jó hír.
Fogamzásgátlót sokan mondták,hogy meghossza a menzeszt,de félek tőle,hogy inkább csak ront az egészen.
Anyukám is ezt javasolta,hogy ezt ne szedjem.
Nagyon köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!