Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy jutottam el idáig?...

Hogy jutottam el idáig? (bocsi hogy hosszú lett)

Figyelt kérdés
Lassan 18 éves leszek, mostanság átmenten némi változásokon, lett egy komoly kapcsolatom, jobban tanulok, meg műtöttek (jóindulató melldaganat)...ez a pozitívabb fele. Ellenben,újabban nem szeretek emberek közé járni, utálom ha valaki hozzámnyúl a páromon kívül (meglöknek a buszon pl) olyankor nagyon eldurran az agyam, feszült vagyok, nem nagyon eszem, és a mensesem is hol megjön, hol nem...most pl egy hónapja késik, de nem vagyok terhes. Nem szeretek beszélgetni a családtagjaimmal sem. Itthon ülök egész nap, emberundorral. Pedig nemrég még nyitott és vidám voltam. Nem tudom kihez fordulhatnék, vagy mit tehetnék azellen hogy ez tovább romoljon:( Nem értem mi történik velem...Help! :'(
2010. dec. 8. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt töltsd ki, és küldd el az eredményt

Ne hazudj ebben a tesztben, csakis igazat irj, hiszen magadat csapod be :)

2010. dec. 8. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már belátod hogy baj van veled az jó! Depis vagy. Ez egy betegség,az agyad müködésében akadt egy kis probléma.Mivel beteg vagy menj orvoshoz,mondd el neki amit ide leírtál,de valami lelkiismertes dokihoz menj,ne olyanhoz aki felír egy veder nyugtatót aztán menj a levesbe.Talán anyud segíthetne ha elmondanád neki.èn pánikrohamos voltam,súlyosan,és az egészséges étrend,magnézium,vas szedése,aloe vera,különbözö teafajták ivása segített! Vizet is sokat kell inni.Talán ki is kéne magadat vizsgáltatni,vérkép meg ilyesmi,mert onnan is jöhat a gond.Indulj el,és tegyél érte hogy meggyógyulj!Jobbulást.
2010. dec. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!