Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rakszures utan verzes normalis?

Rakszures utan verzes normalis?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam rakszuresen nem ez volt az elso eletemben mar voltam 4x sosem vereztem utana.

Nem mondom hogy nem ereztem a vizsgalatot.

Megnyomkodta az alhasam az se volt kellemes es a raksturest is ereztem.

Hazaertem elmentem pisilni veres volt utana egesz este vereztem nem volt veszes mennyiseg de nem is 2csepp.

Mara a verzes elmult helyette barnazas van

Ez normalis?

A menzeszem masfel hete mult el

2015. jan. 15. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen normális, mert kicsit megkapargat az orvos belül így vesz mintát. De ezt ő nem mondta el neked hogy vérezhetsz utána picit és ne aggódj miatta?
2015. jan. 15. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén, én már sok rákszűrésen voltam, de sose hallottam, hogy vérezhetek utána... fel is ugranék a plafonra ijedtemben...
2015. jan. 15. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy normális-e?Én is mindig vérezgetek utána.
2015. jan. 15. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális, én mindig vérzek utána. Nem nagyon, de látható és az alhasam is fájdogál hozzá.

A dokim kamerával dolgozik, így egy tv-n keresztül lehetősége van a pácienseknek végignézni mit csinál odabent. Egyszer néztem végig a rákszűrés menetét, utána soha többet!

Megkapargatja a méhszájat, amitől az kivérzik, ez a vér előbb-utóbb távozik.

2015. jan. 15. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit durvább volt az orvos..

de azt tudni kell, hogy ilyenkor a méhnyak felületét megsértik, kaparják.

2015. jan. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!