Amikor benyúlok a hüvelyembe, mi az amit érzek rögtön fél cmre rá? Méhszáj?
Elnézést a kérdésért, de én igazából most kezdem felfedezni a testem, és érzem, hogy keményebb, mozgatható dolog. A képekről itélve szerintem is méhszáj, csak az bizonytalanit el, hogy nem 10 cmt kell benyúlnom, hogy kitapintsam, hanem 1 cmt...
Vagy ez ciklustól függ? Elmagyarázná valaki? Előre is köszönöm.
A méhszájad nem lehet fél centire a hüvelybemenettől.
Gondolj bele, ezt azt jelentené, hogy fél centi hosszú a hüvelyed, és olyan férfival tudnál szeretkezni, akinek fél centi hosszú a pénisze erektált állapotban, mert ha ennél hosszabb lenne, akkor már a méjszájadat nyomná. :-)
Van, akinek hosszabb a hüvelye, van, akinek rövidebb, de a fél centi az anatómiai képtelenség.
Kerestem neked egy képet, hátha jobban el tudod képzelni a dolgokat:
Köszönöm !
Akkor konkretizálnám mégjobban a kérdést. :D Mikor ti benyúltok magatoknak, akkor mit éreztek? Éreztek valami hosszú nyulvány féleséget, ami egyáltalán nem fáj? Sőt tükörből látszódik is, hogy rózsaszín a szine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!