Rendszeres rákszűrés mellett is kialakulhat rákos daganat, a méhben, erről, miért nem beszélnek, miert nem tájékoztatják a nőket?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak a méhnyakrák szűrésről beszélnek,holott van mellette a méhtestrák is,amiről sok nő nem is hallott.És ezt nem szűrik,csak úgy mint a petefészek rákot.Szerintem ez is van olyan fontos mint a méhnyakrák.2015. jan. 11. 08:35
13/28 A kérdező kommentje:
Van egy kislányom,sosem szedtem fogamzásgátlót,pedig az nagy rizikó faktor.Egyedül a túlsúly van ami benne van a rizikó faktorokban,Szóval ezért irtam,hogy a nők nincsennek tájékoztatva.Én is nyugodtan lehettem volna hogy minden ok,meg voltam is nyugodt,és mégis.
2015. jan. 11. 19:25
14/28 anonim válasza:
Nem is hiszem el - Negyven éves kor az nem is kor
És most mit akarnak tenni? Vagy már voltál műtéten?
15/28 anonim válasza:
Ha eltávolítanák a méhet, akkor már nem tervezhetsz saját gyermeked -
16/28 anonim válasza:
Gyógyulást Neked - még jó, hogy azért észrevették
(Képzeld el, ha még évekig nem vették volna észre)
17/28 A kérdező kommentje:
Mármint mit nem hiszel el?
Volt műtétem novemberben.Igen már nem lehet másik baba,pedig szerettünk volna.Szerencsére korai szakaszban voltam,igy remélhetőleg ennyi volt.Szoros kontrolokra kell járni.
2015. jan. 11. 19:59
18/28 anonim válasza:
De a menzeszed szabályos volt előtte?
Vagy volt valamilyen panasz?
19/28 A kérdező kommentje:
Elhúzódó ,pecsételő vérzésem volt,ezért is mentem el az orvoshoz.Ott még figyelgettek 2 hónapig,meg adtak gyógyszert,aztán küldtek küretre.
2015. jan. 12. 09:09
20/28 anonim válasza:
Az elhúzódó pecsételő vérzés mióta volt?
Régóta vagy csak párszor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!