Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez menstruációkor?...

Mitől lehet ez menstruációkor? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Mikor erősen menstruálok, összeszorula végbél nyílásom. Nem tudok sem szellenteni, sem wc-re menni...és nagyon fáj a hasam ez miatt. Ha mégis sikerül, nagy küzdelmek és fájdalmak árán. Főleg hasfájás. Elég kínos :/ de előfordul ez másnál is? Mitől lehet? Ti mivel segítetek ezen?
2015. jan. 10. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi idös vagy, de érdemes lenne elmenni nögyógyászhoz, mert a tüneteid valami süllyedésre utalnak, vagy méhsüllyedés, vagy hólyag- és végbélsérv, vagy ezek együttesen.

Ha tényleg ez lenne, akkor viszont feltétlen kezdd el az intimtornát (ezt akkor is ajánlom, ha még nincs ilyesmi bajod), mert különben sokkal rosszabb lesz a helyzet.

2015. jan. 10. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nekem is előfordul. Az alhasi görcsök miatt van, a nődokim azt mondta, normális, egyesek így reagálnak az izomzat összehúzódására.

Bár nekem olyankor mindenem fáj, a szeméremdombtól kezdve...

2015. jan. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!