El kell fogadjam magam így vagy van megoldás?
Magas a tesztoszteron szintem,ennek következtében szőrösödöm,és pattanásos vagyok.Semmi más problémám nincs ezen felül.Voltam már vizsgálatokon,fogamzásgátlót kaptam,de 2 év után abba hagytam,mert folyamatosan gombás fertőzéssel küdzöttem,és még mindig küzdök.Mióta nem szedem még jobban megerősödtek a szőrszálaim,hiába gyantázom,3-4 nap után már újra kinőnek.Egyáltalán nem érzem magam nőnek,megkeseríti a mindennapjaim,párom előtt nem merek levetkőzni :(
Van erre valamilyen megoldás,gyógyszer,terápia,bármi ami segít a fogamzásgátlón kivül?Több félét is szedtem,egyik sem vált be.Ittam már fodormenta teát,hátha segít,de az sem.Vagy el kell magam fogadjam így szőrösen?
Nem nagyon van megoldás, én próbáltam az IPL-t is, de csak pénzkidobás volt.
De a párod előtt miért szégyelled? Jó, én sem vetkőzöm le direktbe előtte, hogy mutogassam a szőrös a testem, de pl. ha régebben szőrtelenítettem, és már szőrösebb vagyok, nem izélek rajta, meg ő sem rökönyödik meg rajta. Néha le "szőrös jetim"-ezik, de nem akadok ki rajta.
Pedig nekem az állam is baromi szőrös, ahhoz képest a lábam nem is zavar, pedig az is szőrösebb lenne, mint a barátomé, ha 2 hétig nem szőrtelenítenék.
Persze hogy nem hallottál, itthon a futásról meg a gyúrásról lehet hallani, meg a fitneszről. Amiknek ugye túl sok értelmük nincs.
Nem eszel semmi glutént, tejet?
Akkor kb. ezért nem vagy egészséges.
Majd.. szólj ha úgy gondolod, hogy egészséges szeretnél enni és ez érdemleges étrendi változtatásokat is megér. Addig.. akár chipset is ehetnél tök mindegy. Semmivel sem rosszabb mint a gluténtartalmú gabonák vagy a tejtermékek, sőt egy burgonya még kevesebb hormonzavarral együtt járó problémát okoz nőknek mint a modern búza- és tejtermékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!