SOS. Mi ez velem? Menjek orvoshoz?
Tegnap volt 2 hete,hogy tablettas abortuszon vettem reszt.Az orvos azt mondta,hogy kb 1 hetig fogok verzni,2 hetig nincs sex,meg az altalanos dolgok!
Tegnap letelt a 2 het de mi mar 4 napja elkezdtuk a sexet mert nem birtuk.
3 napja barnas folyasom van eleinte meg nem is volt olyan barnas inkabb mint a menstruacio vegen,de ma a betet olyan barna volt es suro mint ha csoki ontett lett volna?Ez normalis???
jovo7en megyunk orvoshoz,de nem nyugszom,hogy mi tortent velem!!!Elore is koszonom a valaszokat!!1

hát én nem tudom, a tablettás abortusz után semmin sem csodálkoznék.
Szerintem várj még 1-2 napot, aztán majd elkezd normálisan vérezni. Bár ilyenkor teljesen felborul minden, össze-vissza fogsz menstruálni egy pár hónapig, az biztos.

5 hetes terhes voltam...
elso nap amikor bevettem az elso tablettat akkor meg nem volt semmi verzes csak a masodik nap...
Akkor minden rendben ment...
Kb egy hetig tartott a verzes 3-4 napig erosen utana mar csak picit...Elmult kb 1 hete a verzesem es 3 npja lett ez a barnas folyas ma meg mondom mintha csoki lett volna a bugyimba:S

nem véletlenül mondta az orvos a 2 hetet!! ehhez nem szólok inkább hozzá!!!
a kérdésedre válaszolva minél hamarabb menj el a nőgyógyászodhoz legjobb lenn már holnap mert lehet h valami súlyosabb komplikáció lépett fel a (szex)terhelés miatt!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!