Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS. Mi ez velem? Menjek...

SOS. Mi ez velem? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Tegnap volt 2 hete,hogy tablettas abortuszon vettem reszt.Az orvos azt mondta,hogy kb 1 hetig fogok verzni,2 hetig nincs sex,meg az altalanos dolgok!

Tegnap letelt a 2 het de mi mar 4 napja elkezdtuk a sexet mert nem birtuk.

3 napja barnas folyasom van eleinte meg nem is volt olyan barnas inkabb mint a menstruacio vegen,de ma a betet olyan barna volt es suro mint ha csoki ontett lett volna?Ez normalis???

jovo7en megyunk orvoshoz,de nem nyugszom,hogy mi tortent velem!!!Elore is koszonom a valaszokat!!1

2010. febr. 5. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom, a tablettás abortusz után semmin sem csodálkoznék.

Szerintem várj még 1-2 napot, aztán majd elkezd normálisan vérezni. Bár ilyenkor teljesen felborul minden, össze-vissza fogsz menstruálni egy pár hónapig, az biztos.

2010. febr. 5. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Elolvastam, és elgondolkodtam rajta,ugyanis az orvos nem a semmiért mondta a 2 hét szexmentességet. Tulajdonképpen a tablettás abortusz is abortusz és éppen úgy be kell tartani a szabályokat, mintha küreten vettél volna részt. A méhet ez is megviseli és a méhszájat is. Nem tudom mennyi idős terhes lehettél.
2010. febr. 5. 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:

5 hetes terhes voltam...

elso nap amikor bevettem az elso tablettat akkor meg nem volt semmi verzes csak a masodik nap...

Akkor minden rendben ment...

Kb egy hetig tartott a verzes 3-4 napig erosen utana mar csak picit...Elmult kb 1 hete a verzesem es 3 npja lett ez a barnas folyas ma meg mondom mintha csoki lett volna a bugyimba:S

2010. febr. 5. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:

nem véletlenül mondta az orvos a 2 hetet!! ehhez nem szólok inkább hozzá!!!

a kérdésedre válaszolva minél hamarabb menj el a nőgyógyászodhoz legjobb lenn már holnap mert lehet h valami súlyosabb komplikáció lépett fel a (szex)terhelés miatt!!!

2010. febr. 5. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsika lehet én vagyok maradi, de létezik tablettás abortusz? Ha igen akkor ez egy óriási hormonlöket lehet ha megindít egy öt hetes terhességet. Hallod nem csoda ha még nem vagy rendben!
2010. febr. 5. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen letezik mar tablettas az nem olyan komplikal es nem annyira veszelyes mint a masik abortusz...
2010. febr. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!