A 17-OH progeszteron vérvételnél miben más, mint a "sima" progeszteron?
165 cm, 80 kg. De a ciklusom teljesen rendben van, csak most az anti miatt késett 10 napot. (Más nem lehet, biztosan ez az oka, ezért motoszkál most ez a fejemben)
27 éves vagyok egyébként.
Figyelj, ez azért nem pár kg túlsúly. Én is 165 cm vagyok, 68 kg-osan káosz volt a ciklusom. Lefogytam 56 kg-ra és rendszeres lett.
Most mindegy, hogy a túlsúlyból adódó problémák kinél hogy mutatkoznak meg (rendszertelen ciklus vagy magas ösztrogén, másnál meg +30 kg sem okoz évekig semmi problémát), ha neked magas az ösztrogénszinted, ami pedig igazoltam lehet a túlsúlytól.
Ha van olyan magyarázat a problémádra, amit szakirodalom is leír, szerintem először azt kellene orvosolni.
Aztán ha -15 kg-mal sem javul az ösztrogénszinted, akkor lehet tovább kutakodni.
Én sem hallottam még, hogy az AB-nek bármi hatása lenne rá, pedig sokat olvasok a témában.
Lehet, van itt még valaki 4 év után?
Esetemben a hízást épphogy az ö.dom. OKOZTA, így tehát nem tudom, miért oldaná meg a fogyás.
Illetve azt tudni kell az összes valszeg hímnemű okoskodónak, hogy felborult hormonháztartással lefogyni, az azért közel lehetetlen küldetés egy átlagember számára...
Nem arról van szó, hogy jaj nem zabálok annyi kenyeret meg cukrot.. Hanem súlyzós edzés, testépítő diéta, komoly kalória- és makronutriens számlálás, aerob és intervallum edzések özönével SEM nagyon mozdul a mérleg... Ember legyen a talpán, aki ilyenkor okosabb tud lenni, mint a szervezete!
Az előző hosszabban hozzászóló valszeg orvos, vagy annak készül, érdekelne a véleménye a fentiekről, őszintén! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!