Mit jelent ha valaki transzszexuális nő?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 07:32
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy valaha fiú volt,de lánnyá operáltatta át magát, és most nőként él, nem férfiként, ahogyan született.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja akkor értem. Félévkor jön egy lány az osztályunkba, aki a másik suliból küldenek hozzánk.
2015. jan. 7. 07:58
3/5 Andizsuzsi válasza:
A transzszexualitás azt jelenti, amikor valaki egyik nemhez tartozik a kromoszómái szerint, de a másik nemhez tartozónak érzi magát. Függetlenül attól, hogy műtötték-e, vagy sem.
4/5 anonim válasza:
Transzszexuális nő, férfi testben, női identitással, tudattal rendelkezik.
Viselkedjetek vele úgy, mintha nem transzszexuális lenne, csak simán nő.
Amúgy, hogy így ezt felvállalja, tudjátok?
Nekem sem a munkahelyemen nem tudják, de még a lakótársam sem. :)
5/5 anonim válasza:
"Amúgy, hogy így ezt felvállalja, tudjátok?
Nekem sem a munkahelyemen nem tudják, de még a lakótársam sem. :)"
Szerintem nagyon okosan teszed. Ezt a szerencsétlen lányt szét fogják kapni, cikizni, alázni, azért mert felvállalta.
Egyszerűbb lett volna egy céltáblát festenie a hátára szegénynek, hogy "ide lőjetek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!