Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? ( többi lent)

Mitől lehet ez? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Bő sárgáfehéres, de áttetsző kocsonyás folyásom van. Alhasi de inkább deréktáji fájdalmaim is vannak,és petefészekcisztám is. A fájdalom és a folyás lehet a cisztától vagy más?

2015. jan. 6. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is van de jo indulatu lehet hogy neked igy ürül. nekem ugy szokott lenni hogy amikor megjön akkor nem vérzek egyböl hanem az "kidurran" és az folyik ki elöször ilyen barnás cumó, onnan tudom hogy meg fog jönni hogy az fáj egy két nappal elötte. menj el dokihoz hogy vizsgáljon meg hátha uh-on lát valamit
2015. jan. 7. 08:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Doki mondta hogy menstruáció után menjek vissza, mert voltam nala kb 2 hete es nem csinalt meg semmit. Fogamzasgatlo kura utan vagyok. :)
2015. jan. 7. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
hát akkor majd azután megnézzük mit mondd
2015. jan. 8. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!