Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
November 2-án megjött, akkor ilyen furcsa darabos volt. Utána 29-én megjött még novemberben, akkor meg nagyon erős volt a vérzésem. Decemberre áthúzódott, de nem tudnám be a decemberi menzeszemnek. Ha igen, akkor is 9 napja hogy meg kellett volna hogy jöjjön.2015. jan. 5. 12:09
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de a terhesség tényét ilyen kezdeti szakaszban csak egy orvos tudja megállapítani, és az is csak személyes vizsgálatot követően.
A legjobb, ha felkeresel egy nőgyógyászt. Ha itt vársz válasz, az csak kuruzslás.
4/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet, bár este mert nem bírtam várni. Negatív lett. Mert amióta késik már, azóta már rég ki kéne mutatnia ha terhes lennék, a nap bármely szakaszában, ugyanis a hcg hormont már javában termeli a szervezet ilyenkor. November óta nemjött meg, akkor rég terhesnek kéne lennem és kikéne mutatnia. Vagy tévedek? 11 napot késik. Ha 28al számolok. Amúgy híztam mindenhová azt érzem, fájnak a melleim néha és megvannak dúzzadva, a hangulatom is ingadozik. Viszont hasfájós és megfog jönni nemsokára érzésem nincsen. De az is lehet hogy bebeszélem magamnak.
2015. jan. 7. 01:42
5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak bebeszéled magadnak, velem is ez szokott lenni.:) De azért a biztonság kedvéért csinálj holnap reggel még egy tesztet - sajnos néha van, hogy a teszt is téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!