Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Kedden fekudtem le eloszor a baratommal, ovszerrel szeretkeztunk, de elotte ovszer nelkul hatolt be, elovalladek elofordulhat ilyenkor gondolom. Ma reggel vereztem, majdnem ugyanugy mint amikor megjon a menzeszem, most akkor megjott? Erős piros a színe, nem sok van, de nem is csipp csepp. Viszont 8nappal kesobb kellett volna megjonnie. Terhes ugye nem vagyok? Mert hallottam arrol is ha megjon akkor is lehet valaki terhes. Ketsegbe estem.

17/L

2015. jan. 2. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
2 hét múlva csinálhatsz terhességi tesztet, akkor már 100%-os lesz az eredmény.
2015. jan. 2. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az esélye, de lehetsz.

Szerintem most a szextől véreztél és nem most jött meg. 8 nap elég nagy eltérés, szóval szerintem ez még nem az.

Amikor meg kéne jönnie, utána tudsz tesztet csinálni, hogy biztos legyen az eredmény.

2015. jan. 2. 18:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nee most nagyon megijedtem
2015. jan. 2. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Görcsöl a hasam, eros piros, voroses a verzesem. Csak nem olyan sok.

Akkor mégis csak a menzeszem?

2015. jan. 2. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Elöbb jött meg a menzeszed az izgalom miatt. Ne izgulj ez nem terhesség és védekeztetek is. Ilyen előfordulhat ha nagy stressz ér.
2015. jan. 2. 23:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok?
2015. jan. 3. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen megnyugodhatsz.
2015. jan. 3. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. jan. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!