Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok?

Klaki kérdése:

Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 15:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Egy hete késik (mindig pontos) görcsölök, fáj a mellem, meg akar jönni, de még sem, csináltam tesztet ,de negatív lett, 10 perccel később már halvány második csík lett. Pár nap múlva csináltam még egyet és az is ugyan úgy 10 perc múlva jött ki halványan, épp hogy alig látni. A teszt 5 perces és még is később jön ki a 2. csík.
2014. dec. 31. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Elképzelhető.

Egyik ismerősömnek sem mutatta ki a teszt a fiatal terhességet, neki órákkal később látszott csak a második csík, de a tünetek megvoltak. Egy hét múlva aztán erős pozitív lett.

Ha már itt tartunk, sokaknak nem mutatja még ki a teszt az ennyi idős terhességet...főleg ha a ciklus vége felé fogant meg a baba.

2014. dec. 31. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

A beagyazodas kb. max. 12 nap.

Hany napos a Elofordulhat, hogy ebben a ciklusodban keson volt peteeresed es ha voltatok egyutt (azaz volt esely a megtermekenyulesre), akkor volt is megtermekenyules, de a beagyazodas viszonylag lassabb volt pl. 12. nap kornyeken csak es ezert, bar te ugy tudod, hogy 10 napja kesik, valojaban most valahogy agyazodott be rendesen es kezdodit el a hcg hormon termelesed (ezert halvany a masodik csik...de sajnos lehet az is, hogy gond van a terhesseg kezdetevel es azert nem mutatja ki meg rendesen (gond eseten lassabban emelkedik a hcg szint).

De vegyel tobbfele tesztet (kulonbozo markajuakat...kerdezz gyigysuereszt es gyogyszertarban vegyel)

Ha viszont eros gorcseid lennenek, rosszul erzed magad menj be ugyeletre vagy ahova lehet/tudsz es nezzenek meg ultrahanggal, nehogy valami mas gond legyen.

(Nekem a masodik terhessegemnel mar 7 napot kesett a menszesz es meg mindig negativat teszteltem es 10. napon lett poziziv, de akkor meg mar nagyon eros ket csik volt.)

2014. dec. 31. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem pozi lesz. Csinálok újabb tesztet majd.
2014. dec. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!