Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Pár éve volt betegségem..anorexiás voltam és így 14éves koromban elmúlt a menstruáciom,előtte 2 évig megvolt rendesen..mostmar lassan 17 leszek és habár elértem a normál testsúlyt 2éve és tartom is azóta kb3-4x volt meg ,de szokott lenni olyan folyásom ami mindig mensi elott van ...de nem jön meg...a kérdés a következő..milyen eséllyel ehetek egyáltalán terhes ha szexualiséletet élek?..egyáltalán terhes lehetek még életem során?...2014. dec. 16. 18:47
1/3 anonim válasza:
ha van menzeszed, akkor valószínűleg lehetsz terhes is. viszont 2 év alatt 4 menzesz az azt jelenti, hogy vagy hormonproblémád van, vagy még mindig túl sovány vagy
2/3 anonim válasza:
Most mire megy ki a kérdés? Hogy szükséges-e védekezned, vagy hogy lehet-e valaha gyereked?
Igen, kell védekezned, mert bármikor újraindulhat a ciklusod, és ugye az ovuláció megelőzi az első vérzést.
3/3 A kérdező kommentje:
Előző kommentelőnek a kérdés mindkettőre vonatkozik..
2014. dec. 16. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!