OMG! kérdése:
Akik már tapasztaltak hasonlót tudnának tanácsot adni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szex közben azt tapasztaltam, hogy nagyon fáj ott lent, sőt csíp. Pisiléskor is nagyon csíp. Ilyenkor még nem aggódtam. Utána este megint szex után elmentem fürdeni és tiszta vér volt a bugyim. De nem jött meg, hanem valamiért véreztem odalent. Nagyon kellemetlen, mert valamikor még a wc papír is kidörzsöli. Valaki esetleg, aki már tapasztalt hasonlót, tudna segíteni? Hogy mivel kenjem vagy ilyesmi? Orvoshoz nem szívesen fordulnék, mert nincs alkalmam elmenni kórházba emiatt. Nem tudom mennyire lényeg, de a párom nemi szervéről is hámlik a bőr. Nagyon megköszönném a JÓ tanácsokat! :)2015. jan. 4. 17:56
1/2 anonim válasza:
Pedig menj el orvoshoz, mert valószínüleg elkaptál valamit.
Egyáltalán nem biztos, hogy ezért kórházba kell menned, simán lehet, hogy gyógyszer, vagy krém megoldja, de ezt csak a doki tudja megmondani.
A vérzés és a fájdalom nem normális és nem tréfadolog.
Kezeltesd minél előbb.
2/2 anonim válasza:
osztom az első véleményét nem vagyok benne biztos de asszem hogy a párodnak gombás fertőzése van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!