Abbahagytam a fogamzásgátlót és nem jön meg?
Figyelt kérdés
Múlthónapban megvolt az elvonásos vérzés.Most 28 napra vártam,fájt is a hasam rendesen,de csak egy pici rózsaszines folyásom van reggel.Ennek már 5 napja.Ilyenkor mi van?Gumival védekezek.2010. febr. 5. 05:55
1/2 anonim 

válasza:

Sokszor több hónap, mire a hormonháztartásod újra beáll, nem kell idegeskedni. Ha gondolod, csinálj egy hét múlva tesztet, de ha rendesen használtátok a gumit, akkor nem lehetsz terhes.
2/2 anonim 

válasza:

Ne aggódj, lehet, hogy még nem rendeződött a ciklusod. Eddig azért jött meg 28 naponként, mert szedtet a tabit. Én is amikor abbahagytam, ilyen 38-40 napos cilkusaim lettek, pedig előtte mindig havonta jött meg.
Szóval ne aggódj, ha védekeztek, akkor nem lehetsz terhes, de ha az megnyugtat, akkor csinálhatsz egy tesztet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!