Ha nincs nálatok betét (tampon) akkor mivel helyettesititek?
Figyelt kérdés
SOS.Köszönöm elore!!2015. jan. 2. 01:27
1/10 anonim válasza:
wc papír, több zsebkendő, esetleg zokni
3/10 anonim válasza:
papírzsepi, wc papír, törlőkendő... vagy cherokee haj
4/10 anonim válasza:
Papírzsepi. Ha van cellux vagy biztostű, külön jó.
5/10 anonim válasza:
Mindig kell legyen nálad betétnek -
Ha nem volt nálam (egyszer vol ilyen) akkor bementem
a boltba és vettem -
6/10 anonim válasza:
Attól függ hol vagyok.Amúgy wc papírt szoktam berakni gyorsba.Első nap nekem elég kevés szokott lenni így nem gáz.Viszont ha pl shoppingolás közben jön meg bemegyek egy boltba és veszek.
7/10 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Amúgy ezért jó ha egy db betét mindig nálad van.
Én többnyire mindig hordok magamnál vagy legalábbis amikor tudom,hogy milyen tájt kell megjönnie..
8/10 anonim válasza:
Igen, amúgy nálam is mindig van 1-2. Főleg akkor felejtettem el, amikor még az elején voltam. Most már rutinosan bekészítem én is.
9/10 anonim válasza:
nálam minden leggyakrabban használt táskámban van 1-1db , pont ilyen vészhelyzetekre, ha esetleg itthon is elfogy, és nemtudok elugrani boltba, mindig az a "vésztartalék"
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) megfogadom a tanacsaitokat! :)
2015. jan. 6. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!