Mi van, ha a Norcoluttól sem jön meg a menzeszem? (bővebben lent) Nagyon félek.
5 napig napi 3-at kellett belőle szednem. Ez a 2.nap,hogy már nem szedem,de valahogy úgy érzem nem fog tőle megjönni (ugye 10 napon belül kéne elvileg)..Tegnap meg tegnap előtt reggel kicsit fájt az alhasam ahogy menzesz előtt szokott (amikor fényévente egyszer megjön),de semmi több..Valaki volt hasonlóan? :(
18/l
Akkor majd ráérsz ezen aggódni. Még van csomó idő, voltak mensis tüneteid, mielőtt szétparázod az agyad, várd ki a végét.
Ha a 10. nap után sincs semmi, akkor visszamész a dokidhoz és majd ő elmondja mi legyen. De addig ne ezen parázz, mert a stressz nem szokott segíteni. :)
Meg fog jönni tőle, nem is akárhogy, tapasztalat... Kell egy pár nap, mire a leesett hormonszinttől megindul a vérzés, és ez nem a szedés abbahagyása utána néhány nap lesz, inkább a 10 nap közepe tája.
Azt viszont ki kellene vizsgálni, hogy miért nincs rendesen vérzésed. Ettől nem múlik el a probléma, csak lesz egy jó erős megvonásos vérzésed. Szintén tapasztalat...
30/N
Köszönöm a válaszokat,felpontozok mindenkit!!
Megjött szerencsére végül is:)
Tudom,hogy ez nem megoldás sajnos:( Amúgy PCOS-em van,nőgyógyász nemrég állapította meg,szóval ezután fog.gátlót írt fel,bár ha meg azt abbahagyom,elvileg ugyanúgy nem fog megjönni szóval nem tudom mit csináljak:(
keress másik orvost
a fogamzásgátló csak ront a helyzeten
keress fel egy endokrinológust, aki kivizsgál rendesen
egyébként: teljes életmód váltás
Utolsó kommentelő: Igen,lehet keresni fogok,majd ha megyek vissza hozzá megmondom neki,hogy mégis mi ez,hogy ennyivel el akarja intézni?
Életmódváltás nem kell,sokat sportolok és nem eszem cukros,egészségtelen ételeket alapból már 1-2 éve szerencsére:D
csak azért, mert nekem is az a gondom, mint neked :)
16 évesen voltam először nőgyógyásznál, aki hasonlóan kezelt, mint téged a dokid, utána nekem is szépen megjövögetett, de ez csak pár hónapig tartott :(
most jó kezekben vagyok, 180 grammos szénhidrát diétát kell követnem (bár nekem van túlsúlyom is, szóval ez már csak azért is jó, mert így tudok fogyni is, illetve végre egészségesen étkezem), és már kezdem érezni a hatását
Én is 5 napig szedtem 3 szemet. És dettó ugyanez, hogy abbahagytam most hétfőn, kedden szerdán éjszaka jó pocsékul aludtam, mert görcsöltem össze vissza, de azóta semmi. Ez az 5. nap abbahagyás után és semmi. Csak egy kis barna foltot, hogy legalább tudjam, hogy legalább tudjam, hogy ott lent működik valami még, ha mesterségesen is.
Tisztára el vagyok keseredve. Meg tud nyugtatni valaki? Ha a Norcoluttól sem jön meg, lehet más megoldás?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!