Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy öt év után még mindig nem állt be a menzeszem?

Figyelt kérdés
15 vagyok és már 10 évesen megjött, kivizsgáltattuk, hogy normális-e és azt mondgák, hogy igen. De azóta sosem volz normális, mindig változik és heteket késik. Nem tudom mitől van. Szerinteteketek beteg lennék? Írjatok, nagyon szépen köszönöm előre is!

2014. dec. 24. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 15 évesen még normális lehet, hogy rendszertelen, össze-vissza változik. Az életmódodtól is nagyban függhet. Tényleg furcsa kicsit hogy már 5 éve ilyen rendszertelen, de szerintem most még ez belefér. Ugyanakkor érdemes lenne elmenned nőgyógyászhoz is, megnyugtatóbb ha ő mond biztosat, főleg ha a jövőben sem áll be.
2014. dec. 24. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van, nem kell megijedni, de a biztonság kedvéért meg lehetne kérdezni orvostól.

Testsúlyproblémád nincs esetleg? Plusz vagy mínusz?

2014. dec. 24. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
17,18 éves korra illik beállnia, addig nincs semmi probléma veled.
2014. dec. 24. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
158 cm és 58 kg vagyok. Egyesek szerint ez normális, köszönöm, hogy válaszoltatok. :)
2014. dec. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!