Mennyi az esélye annak, hogy ettől késik a menzeszem? (részletek lejjebb)
Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk és ő kinyalt, ami nekem nem esett túl jól, mert úgy éreztem, hogy már nagyon fel vagyok izgulva, és sajnos fádalmat és "csípő érzést" éreztem a "hüvelyem környékén"...
Most akkor vajon, ezért nem jön meg? Vagy mi lehet még az oka??? A havimnak kb. 11 napja meg kellett volna jönnie.
Nagyon félek és aggódom, aki teheti és tud segíteni, kérem írjon!!!
2009. aug. 6. 20:39
1/5 anonim válasza:
11nap?
hűha..
Hacsak nem szedsz valami nagy hormontartalmú szert, vagy nem dúsítatok házilag uránt, szeirntem >>orvos!
2/5 anonim válasza:
Szia! Nos a szex ilyen fájdalmat nem okozhat, tehát csípő érzést nem szabad érezned, kivéve ha a hámréteg sérült, de ugye az sem normális dolog. Betegség késleltetheti a vérzést, de azért ennyi már sok, mindenképp keresd fel az orvosodat, ha megjönne a napokban, akkor rögtön a menstruáció után, hogy többé ne forduljon elő ilyesmi az együttlét során.
3/5 A kérdező kommentje:
miért kell orvos??? mi lehet a baj, egyáltalán mi va ilyenkor??? :( ne ijesszetek meg!
2009. aug. 7. 10:19
4/5 A kérdező kommentje:
nem leszünk többet együtt, miután kinyalt, benyögte, hogy beleszeretett egy másik csajba rá egy pár napra én dobtam őt...ki vagyok idegileg, ha valamilyen betegségem lesz én meghalok, nem akarok a szüleimnek fájdalmat okozni :(
kérlek írjatok még páran!
2009. aug. 7. 10:44
5/5 anonim válasza:
Jajj szegény :(:( Ez volt az első együttlétetek? Nézd, fájdalmat ezzel nem szabad, hogy okozzon, tényleg csak, ha sérült a hámréteg. Akkor fájhat, ha mondjuk durva volt, de ezt azért kétlem. Elképzelhető, hogy kicsit felfáztál, vagy bármi. Hidd el egy vizsgálat nem fáj, és semmi komoly betegséged nincs, ne ijedj meg, szerintem egy kis felfázás vagy gyulladás. Ez a pasi meg nem érdemli meg, hogy szomorkodj miatta. Aki így bánik a barátnőjével, az mélységesen szégyellje el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!