Mindig ennyi ideig fog tartani?
Figyelt kérdés
Eddig ötször jött meg, de mindig 8 napig tartott! :(
És olyan is volt, hogy az ötödik napon úgy tűnt, hogy elmúlik, aztán másnap megint ömleni kezdtem. Egész életemben ilyen sokáig fog tartani egy mensi?? Mert már az első napokon is nagyon unom!! Még szerencse, hogy nem görcsölök!!
2010. febr. 3. 14:20
1/7 anonim válasza:
Barátnőmnek minden egyes nap megvan, egyébként szerintem nem biztos, hogy eddig fog tartani mert nekem 6 nap az átlag de van mikot 7-8... Lehet hogy neked így fog maradni...
2/7 anonim válasza:
nekem először 1 hétig volt meg, most már csak 4 nap. Illetve, a negyediken elmúlik, az utolsón még egy kicsit pecsétel, de azt már nem igazán számolom :)
3/7 anonim válasza:
Még nem állt be a ciklusod, összevisszaságok a pubertázs kor végéig lehetnek és normális. A hormonháztartás nem stabil. A 8 nap hosszú, de nem szokatlan. Ha ezzel együtt érzékeny vagy a felfázásra, akkor használj Love Moon betétet, csomó apróságot és nem annyira apróságot helyrehoz.
4/7 anonim válasza:
Az elso par menstruaciom egy hetig tartott. Aztan elkezdett rovidulni, mostmar csak 4 napig tart, es a 7-ik nap egy kis pecset.Lehet, hogy neked is idovel fog rovidulni.
15/L
5/7 anonim válasza:
nyugalom majd jobb lesz én 6 éve menstruálok és az első 4 évben folyamatosan 13-15 napig volt meg mára beállt 4 napra ez hosszú idő. De mindenkinél másmilyen az idő és az érzés is
6/7 anonim válasza:
Jah azt elfelejtettem hogy igyál sok vizet és amikor megvan napi 2dl vörösborrt vagy ha nem akarunk drasztikusak lenni fekeszőlőlevet mert vérpótlók.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam!
2010. febr. 3. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!