Ennyi pénzből el lehet tartani egy babát?
Szia!
Lehet szerintem, főleg ha babaruhát, pár kelléket is kaptok vhonnan.
Nem akarok belekotyogni, mert ez a ti életetek, de ha havi 100 megy el albira saját lakáson nem gondolkoztok? Annak is a törlesztője kb. 50-60 ezer + rezsi, ez is 100 körül van....(Csak írtam.)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Jelenleg még nem vagyok terhes, de nagyon érdekel, hogy az édesanyák hogyan látják, tapasztalják ezt.
Az utolsó válaszadónak pedig: Természetesen gondolkozunk saját lakásban/házban, egyelőre mér néhány hónapot, max. egy évet várnunk kell, de aztán valószínűleg belevágunk a sajátba!:)
3 hónapos a babánk, férjem 170et keres, plusz családi plusz gyes(sajna nem volt munkám, gyedet nem kapok).Kijövünk hála Istennek, bár sok mindent kapunk szülőktől mai napig.Pl karácsonyra is pelust kaptunk, aminek persze nagyon örültünk:)Látogatóba meg akik jöttek hoztak 1-1 csomag popsitörlőt, szóval abból is el vagyunk látva egy ideig.Sok mindent az ikeában vettünk meg(kiságy, kád, huzat)ott olcsó és jó, babakocsit szüleimtől kaptunk, húgomnak meg már van egy fia, kint élnek Amerikában, ahol tök olcsó a babaruha, szóval tőlük is kaptunk sok mindent.
De tényleg élnek sokan több gyerekkel kevesebb pénzből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!