Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció tampon+víz kérdés?

Menstruáció tampon+víz kérdés?

Figyelt kérdés
Már régóta van mensim és tampont szoktam használni ilyen alkalmakkor, holnap pedig fürdőbe mennénk. Nos nekem elvileg pont holnap kell megjönnie, így még nem is lenne olyan erős, de azért fel akarok készülni. Vízben viszont sosem voltam tamponnal, nem tudom mennyivel kell sűrvebben cserélni. Normál tampont szoktam használni 2-3 órát tuti kiszokott bírni, van, hogy többet is de, inkább cserélek 2-3 óránként. Ha vízbe megyek akkor is ezt alkalmazzam? Félek, hogy átázom...

2014. dec. 24. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tamponnal fürdesz, akkor ha kijössz a vízből, akkor egyből cserélj. Ne várd meg a 2-3 órát.:)
2014. dec. 24. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Megsúgom egyből átázol...

A tampon a medence vízét szívja meg és dagad beléd!

Kijönni nem fog semmi sem, de befelé igen.

2014. dec. 24. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Első rendben :) Inkább megyek többször, mint hogy baj legyen. Nos második válaszoló, azért nem vártam, hogy napokat lubickolok a vízben, de azért ez hülyeség, hogy rögtön átázom...
2014. dec. 24. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én nemtom, nem vagyok lány, de egy medencébe rohadtsok víz van..

A punci meg mégse zárhat olyan szinten mint egy pet palack..

A legprofibb tampon elázása meg nem lehet több 10 percnél...

2014. dec. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!