Az iskolában minden héten lesz úszás, hogy oldjam meg?
Nem lehet majd felmentést kérni, ha megjön, mit csináljak? Tampont nem használok...
14/L
természetesen lehet felmentést kérni. az osztály fele legalább lány, hát nyilván nem a te problémád egyedül.
veszélyes bemenni menstruáló nőnek a vízbe, mert sokkal könnyebben eljutnak a fertőzések a szervekbe. tampon ide vagy oda, menstruáló nő ne menjen uszodába. a szüleiddel beszéljél erről, hogy tiltakozzanak az iskolában, ha a tanár elmebeteg.
Dehogynem lehet felmentetni magad, szép is lenne, összevéreznéd a vizet.
Megmondod, hogy bocs, tanárnő/úr, menstruálok (v. egészségi "problémám" van), és kész.
Vagy elkezdesz tamponozni.
nem kezd el tamponozni. szép is lenne, hogy egy idióta tanár miatt tampont használjon, aki nem akar. különben is a menstruáció az nem csak annyi, hogy az emberből folyik valami, hanem sokszor görcsöl, meg én olyankor nem is érzem magamban a sok erőt, hogy teljesítsek sportban. engem ugyan senki rá nem venne, hogy menstruálva vízbe menjek. kérdező, a saját testedről te döntesz, semmilyen tanár nem kényszeríthet semmire. a szüleiddel beszélj vagy kérj segítséget az osztályfőnöködtől. a többi lánnyal is össze kellene fognotok.
Nagyon abszurd a helyzet.
Használj tampont.
Szerintem kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!