A kislányomat no vagy férfi gyermek nogyogyaszahoz érdemes elvinni?
Mondjuk én valószínűleg inkább nőhöz vinném
(Ha van a környéken)
Feltétlenül női orvost keresnék. Első alkalommal biztosan!
Mennyi idős a kislányod? Gyerek nőgyógyászatra mennétek?
Női orvoshoz vinném,kikèrnèm az ő véleményt,mert lehet,hogy aki nekem megfelel az neki nem.Egy tininek egy fèrfi előtt nagyon kellemetlen lehet levetkóznie.Mindent elmondanék neki,milyen vizsgàlat fordulhat elő.Nekem kamaszkėn fèrfi előtt rém megalàzó lett volna levetkózni,most is jobban szeretek nőhöz járni.Mindent megbeszèlnèk vele,mert igen gátlàsosak tudnak lenni tinikorban és van hogy az orvosi szobàba nincs külön vizsgâló,ígyaki bemegy vele ha csak visgålat előtt nem megy ki vagy fordul el,akkor szinte mindent látna,ami nagyon ciki.Tehát èn ezt is megbeszèlnèm vele,hogy ebben az esetben mi legyen+egyáltalàn akarja e a gyerek hogy bemenjek,mert lehet négyszemközt szeretne a dokival lenni,főleg ha màr 14 éves van,ki tudja milyen kérdései lennének.
Meg csak akkor vinnèm el ha valóban gond van vele,úgyanis hallottam olyat,hogy valaki 12-14 éves gyereket azért akart orvoshozni vinni a gyerek akarata ellenère,hogy a gyerek szűz vagy mert nèha rendszertelen a mensi mikôzben ez az elsónpár évben még normàlis,vagy éppen mert azt gondolta 16-17 évesnél igaz hogy szűz még de itt az ideje.Na ez nem így működik,erre is meg kell êrni,kényszeríteni nem szabad,ha meg szűz és nincs baj békén kell még hagyni.Lehet baràtnővel szívesebben menne akàr el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!