Nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nő gyógyászhoz menjek e! Szerintetek melyihez érdemes?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 16:34
1/12 anonim válasza:
Hát ha nő vagy akkor egyértelmű nőgyógyász..
3/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni, én speciel nem tudnám elképzelni, hogy egy nő túrkál benned, még a férfi is kellemetlen, de van aki, női nőgyógyászt szereti.
5/12 anonim válasza:
Nah, ezt pont olyan dolog ahol engem inkább a szakértelem érdekel. Pont letojom a nemét, hogy ha jó szakember és jól bánik az emberrel. Csak mert büdös bunkó és felelőtlen orvos mindenhol van. Férfiban és nőben is.
6/12 anonim válasza:
Nekem természetesebb, ha férfi nyúlkál belém.
7/12 anonim válasza:
Figyelj kérdező, annak, hogy a nőgyógyász férfi-e vagy nő, egyáltalán nincs akkora nagy jelentősége, hogy görcsölj rajta. Ha nincs kifejezett preferenciád egyikre se, akkor nyugodtan menj bárkihez, akit az ismerőseid jónak mondanak. Csakis a szakértelme és az empátiája fog számítani, és az férfiban és nőben ugyanúgy meglehet. (Én magam amúgy a férfiakat kedvelem jobban, de ez lehet, hogy nálad másként lesz.)
8/12 anonim válasza:
Én a világ összes kincséért nem mennék többet férfihoz. Szóval ha könnyebb úgy, menj nőhöz. Én egy nőnél nem érzem magam olyan kellemetlenül, legalább meg tud vizsgálni. Ahogy kényelmesebb.
9/12 anonim válasza:
Természetesen csak nőhöz mennék a helyedben.
Gondolj bele hogy ő is jár nőgyógyászhoz olykor, már csak ezért is sokkal megértőbb mint ffi kollegája, aki tényleg csak könyvből tanulta a "szakmát".
10/12 anonim válasza:
:))) Pont a nőknek nem lehet nyavalyogni, mert könnyen rámondják, hogy "Drágám, ezt én is átélem rendszeresen" :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!