Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy férfi vagy nő gyógyászhoz menjek e! Szerintetek melyihez érdemes?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Így van. nőtől sokkal könnyebben kap az ember ledorongolást ("ne hisztizzen!!!" - megtörtént), pont azért, mert azt hiszi, hogy tudja, mit érzel.

Lássuk be (újfent) hogy az empátia nem nemfüggő. Nő is lehet szemétláda és férfi is, és kedves, empatikus orvos is van mindkét nemből.

2014. ápr. 23. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs igazatok, nekem is női orvosom van és rendkívűl megértő tapintatos. Ő is szinte fél szavakból is érti problémáimat, amit egy férfinak magyarázgatnom kellene.

Én is azt mondom, hogy ha van rá mód, akkor inkább nőt keress, pláne az első alkalmakkor.

2014. ápr. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!