Petting petefészekciszta idején?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam a nőgyógyásznál, aki jobboldalt a petefészkemen egy bevérzett cisztát talált. Azt mondta, függesszük fel a nemi életet, és a következő menstruációm után menjek vissza hozzá (január végén). Voltam olyan zavarodott, és nem kérdeztem rá, hogy ez mindenre vonatkozik-e... kérdésem, hogy vajon az önkielégítés, és a petting is beletartozik a tilalomba? Volt már valaki ilyen helyzetben?2014. dec. 21. 00:44
1/5 anonim válasza:
cickafark növény főzetét kellene megpróbálnod ülőfürdőt csinálni többször, az el szokta múlasztani a cisztát. szerintem az önkielégítést az csinálhatod. az nem olyan durva ott bent, mint a cerka.
2/5 anonim válasza:
Pettingelni lehet. A nemi élet konkrétan arra vonatkozott, hogy hüvelyben közösülni. Ezt egyenlőre hagyjátok ki. Helyette pettingeljetek.
3/5 anonim válasza:
Ez igen, jó étvágyad van, ha ennyit se bírsz ki :)
4/5 anonim válasza:
Ki lehet bírni ,ha nagyon muszály ...,én is szenvednék amúgy ,mert mi is nagyon aktív házaseletet élünk a párommal .Ezeket egyébként kérdező megkerdezheted online orvostudakozótól is .
5/5 A kérdező kommentje:
3-as: Nos igen, nekem elég nagy az étvágyam, begolyóznék, ha január 30-áig (akkorra van időpontom a dokihoz) nem élvezhetnék el. :)
Köszönöm a válaszokat! 4-es, neked is köszönöm a tanácsot, az online dokikon is gondolkoztam, csak van, hogy náluk napokba telik a válasz, gondoltam, itt gyorsabb. De azért majd náluk is megérdeklődöm.
2014. dec. 21. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!