Az orvosom azt mondta, hogy elmúlnak a cisztáim, ha nekiállok szexelni. Ez mennyire lehet igaz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 17:34
1/23 anonim válasza:
Ezt milyen perverz orvos mondta????
2/23 A kérdező kommentje:
Semmi ártó szándék nem volt a hangjában. Elég jó híre van, szóval nem hiszem, hogy perverzitásból mond ilyet egy nőgyógyász.
Jajj azt elfelejtettem leírni, hogy petefészekcisztáról van szó!
2014. okt. 23. 17:46
3/23 anonim válasza:
A cisztáknak semmi köze a szexhez...
4/23 anonim válasza:
Hát, szex közben oxitocin és endorfin is felszabadul. Egyiknek sem hallottam még cisztacsökkentő hatásáról, de sem nőgyógyászatot, sem endokrinológiát nem tanultam még. Remélem egyébként nem néhány random gyakos fogja felülbírálni egy orvos javaslatát... Semmi perverzió nincsen abban, ha egy orvos ajánlja a szexet. Én is ajánlom bakker, hú de perverz vagyok :D
5/23 anonim válasza:
Nekem volt olyan nődokim, aki simán meg akart dugni... ő ajánlgatta a szexet...
szóval nem vicces, fel is függesztették az állásából
6/23 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta nekem, hogy vele dugjak. És ilyen fel se merült...
2014. okt. 23. 18:31
7/23 anonim válasza:
Itt van egy tájékoztatás egy más módszerről.
8/23 anonim válasza:
Vagy csak azt akarja hogy élvezd az életet és ne a betegséggel foglalkozz !
Sok ember gyógyult meg már úgy, hogy nem érdekelte milyen beteg hanem élvezte az életet ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!