Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2-3 napig nem tudtam aludni az erős hasi fájdalomtól,elmentem háziorvoshoz,aki azt mondta hogy vírus.Fogtam magam,bementem a kórházba,ahol bent tartottak 3 napig,de infúzión és fájdalomcsillapítón mást nem kaptam.Ugyanúgy fáj a hasam,mielőtt elmentem. Az orvos vesemedence gyulladást mondott. De semmi gyógyszert,antibiotikumot nem kaptam rá.Mi a teendő?
2014. dec. 20. 11:18
 1/4 anonim válasza:
én nem tudok neked tanácsot adni, mert nem vagyok orvos, de felháborítónak tartom, hogy az orvosok nem képesek rendesen ellátni téged. Nem mondtak semmit, hogy mit kéne csinálnod, mit nem, mit kéne szedned? Ez komoly? Azért a vesemedence gyulladást nem tűnik olyan kis dolognak, szerintem pohenj sokat, légy melegen, igyál forró teát, nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni még. én ezeket mondanám, gondolom, a felfázáshoz kapcsolódik a vesemence gyulladás... De ezt nem nekem kéne mondanom, hanem az orvosoknak.. Atyám, mi megy itt, komolyan..
2014. dec. 20. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,én is felháborítónak tartom.Egyetlen értelmes,amit mondtak az az,hogy igyak sok folyadékot,hogy tisztuljon a vesém.
2014. dec. 20. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha vesemedence gyulladásod van, akkor arra antibiotikum kell. Menj vissza a háziorvosodhoz és ő fog adni valamit rá. Talán nem volt ideje kiírni a kórházi dokinak a gyógyszert.
2014. dec. 20. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Pedig nem tartott volna sokáig..:D
2014. dec. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!