Mit tegyek ebben a helyzetben, NAGYON SÜRGŐS?
A volt barátom, a tegnapi után ma szakítottam vele, szinte megerőszakolt.
Nagyon dühösen jött haza a munkából, mert kirúgták. Szinte egyből letámadott, megerőszakolt.
Olyan durva volt az aktus, hogy a hüvelyem vérzik és kék zöld foltos vagyok. A fejemet beverte a falba, mára lett egy óriási folt, pukli a fejemen, egész nap szédültem, egyszer hánytam. Plusz erőm nem volt lezuhanyozni, elaludtam, reggelre olyan felfázásom lett, hogy szó szerint a vértől rózsaszínt pisilek, és nagyon fáj a hólyagom.
Mit tudok ezekkel tenni. Nem akarok orvoshoz menni, mert hivatalból jelentik az erőszakot a rendőrségen, azt nem akarom. Szakítottam velem, a bátyám vigyáz rám.
Mit tehetnék ezekkel. Régebbről maradt a felfázásra gyógyszerem, valamint hüvelyfertőtlenítő CNS kúp. Még mit tehetek?
Lehet zúzódás a húgycső környékén is, meg persze fertőzés is. Esetleg nem rugdalt meg? Nekem egyszer volt durva felfázásom, medveszőlő tea és urogin hozta rendbe 1-2 nap alatt.
Viszont! Menj dokihoz, tartsd magad annyira hogy előrébb helyezed magad mint ezt az állatot, nem játék, a hányás és ütés a fejre agyrázkódás is lehet, napokkal később is lehet következménye, és ezel nagyon de nagyon súlyosak is lehetnek! Menj el látleletet vetetni, jelentsd fel, miért nem akarod hogy feljelentsék! Teljesen normálisnak hiszi ezt a fajta bánásmódot, és csak vérszemet kap ha látja hogy nincs következmény! Mi van ha mással is durvábban, megteszi, mi van ha később a terhes nőjét rugdalja, ha a gyerekét veri! Tartozol magadnak és a társadalomnak is ezzel! Most menj el, mert később nem lesz bizonyíték, bár már lehet veszett fejsze, mert azonnal kellett volna menni, mert így nem tudom mennyi bizonyíték maradt rajtad..így meg aztán kezdődhet a huzavona, hogy hogy is volt, és nem garantált hogy lesz is belőle valami. Mibe fogadjunk, hogy bociszemekkel könyörgi magát vissza pár nap múlva, te visszafogadod, és lassan törzsvendég leszel a sürgősségin, és mindig az a rohadt lépcső lesz a hibás...
szia!
Ha ezt így elmondod a dokinak, lehet, hogy még benn is tartanak a kórházban agyrázkódás gyanúval. Menj orvoshoz, jó tanács, és mondj el mindent!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!