Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
7hónapja szültem és most 2 hónapja késik a menszeszem . Nem tudtam elmenni varratszedésre és még csunya a sebem . Az lehet hogy emiatt azt mondja az orvos , hogy nem lehet babám . Nagyon félek vissza menni ,tudom hogy az én hülyeségem volt . De napok óta csak sírok , nem tudok aludni sem nagyon félek . Szerintetek most mit tegyek? Menjek vissza orvoshoz ? mert holnapra van időpontom :(2014. nov. 5. 09:59
2/5 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit igénytelen? Férjed mit szól hozzá? Azt nem értem, hogy mitől félsz, azon kívül, hogy a dokinak is furcsa lesz, hogy van ilyen igénytelen nő. Mástól nem kell félned, lehet, hogy már terhes is vagy, hiszen 2 hónapja késik. Amúgy a gyerek az bent van, amikor terhes vagy, a varratod pedig kint, szóval a gyerekvállalást ilyen szempontból nem befolyásolja, bár azt nem tudom, hogy hogyan tudtál így szexelni, de nem is akarok rajta gondolkodni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs férjem bocsi :( de szolj le nyugodtan én szépen kérdeztem mert senkim nincs akitől megkérdezzem de mindegy
2014. nov. 5. 10:32
4/5 anonim válasza:
Nézd én nem akarlak bántani, csak nekem durva, hogy valaki ennyire ne törődjön magával. A kérdés pedig érthetetlen, tök egyértelmű, hogy dokihoz kell menned, a szülésed óta rád se néztek. Tehát a válaszom, holnap menj el az időpontodra. Lehet gyereked. Miért ne lehetne? A jelek szerint viszont jelenleg nem vagy terhes, akkor vagy még nem állt vissza normálisan a ciklusod, vagy valami más miatt marad ki, ezt megint érdemes megnézetni, hogy minden rendben van-e.
5/5 anonim válasza:
A varrat még benned van? Nem szívódott fel? Mindenképpen menj vissza a dokihoz, főleg ha holnapra van időpontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!