Mi kell ahoz hogy egy nőnek ne legyen gyereke?

Ahhoz, hogy ne legyen?
Neked, vagy másnak?
Biztos csak egy van, illetve Szűz Mária óta tudjuk, az sem biztos. :D

Biológiai vagy pszichológiai szempontból kérdezed?
Biológiai szempontból értelemszerűen valamilyen betegség, sérülés, valamilyen szerv(rendszer) elégtelen működése, hormonális gondok okozhatnak meddőséget.
Pszichológiai szempontból pedig olyan környezet, olyan neveltetés, olyan személyiség kell, hogy ezek együttesen hassanak és ne ébredjen fel a nőben az anyai ösztön.
Legalábbis én az eddigi olvasmányaimban ezt olvastam és ezt következtettem ki.

Ha végleges megoldás kell akkor el kell köttetni, de ezt én nagyon nem javaslom, mert a műtétet nem lehet visszacsinálni. Ettől még ugyan lehet gyereke annak aki meggondolja, de csak lombikbébi programmal, ami még támogatva sem olcsó. Ezt a megoldást idősebb, többgyerekes nők szokták választani.
Ha csak pár évre szóló megoldás kell akkor gumi vagy fogamzásgátló tabletta. Érdemes tudni, hogy egyik sem 100%-os.
Ha neked kell és még annyira fiatal vagy, hogy azt sem tudod, hogy lehet védekezni, akkor meg várj még pár évet. Semmiről nem maradsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!